Ελένη Δερμεντζοπούλου, Διευθύντρια του DemocritusTravel 

«Προσφέρουμε εορταστικά πακέτα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές»

0

Οικονομικά και ποιοτικά ταξίδια, αντίδοτο μέσα στην κρίση,  διοργανώνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Αλεξανδρούπολης, Δημόκριτος Travel, τις ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Για τις εορταστικές αποδράσεις, τους προορισμούς που προτιμούν  οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης και για τις τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων,  μίλησε στην 360ο η Διευθύντρια  του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Αλεξανδρούπολης, DemocritusTravel, Ελένη Δερμεντζοπούλου.

Ο κόσμος της περιοχής μας δείχνει ενδιαφέρον για τους χριστουγεννιάτικους προορισμούς;

«Θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο κόσμος της περιοχής μας ενδιαφέρεται για τους εορταστικούς προορισμούς, προσπαθώντας να ξεφύγει έστω για λίγες μέρες από τα καθημερινά του προβλήματα που του έχουν δημιουργηθεί βιώνοντας, όπως όλοι μας  έντονα την περίοδο της κρίσης στην Ελλάδα.»

Για ποιους προορισμούς ενδιαφέρεται,  εξωτερικού ή εσωτερικού και για ποιους δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον;-Ποιες χώρες, πόλεις, περιοχές επιλέγει;

«Οι επιθυμίες του κόσμου έχουν επικεντρωθεί σε χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται το DemocritusTravel. Η οικονομική στενότητα αναγκάζει τους πελάτες μας να αναζητούν, τη συντομότερη, αλλά ποιοτική απόδρασή τους.»

Μήπως η κρίση τους κρατάει εντός συνόρων;

«Η πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην γειτονική μας χώρα σίγουρα επηρεάζει τις επιλογές των ταξιδιωτών, όσων αφορά τον  προορισμό. Έτσι λοιπόν στρέφονται προς τα Βαλκάνια αλλά και το εσωτερικό της χώρας όταν πρόκειται για οδικό προορισμό, άρα και την οικονομικότερη λύση. Όχι βέβαια ότι δεν προγραμματίζουν να επισκεφτούν και ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι οποίες αποτελούν συνήθως αεροπορικούς προορισμούς, συνεπώς και ακριβότερα πακέτα εκδρομών.»

Τα εορταστικά πακέτα σε σύγκριση με πέρυσι είναι πιο ακριβά ή πιο φθηνά;

«Οι τιμές των εορταστικών πακέτων σε σύγκριση με πέρσι, βρίσκονται στα ίδια επίπεδα, να μην πω και λίγο χαμηλότερες. Ο βασικός στόχος του DemocritusTravel είναι να παραμείνει υψηλή η ποιότητα και οι παροχές μας, με πρωτεύοντα στόχο τη διατήρηση της προσιτής και συμφέρουσας τιμής πακέτου για τον ταξιδιώτη.»

Εσείς ποια εορταστικά ταξιδιωτικά πακέτα προτείνετε;

«Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Democritus είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και οργανώνει οδικές και αεροπορικές εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάντα με γνώμονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία. Έτσι και για τις γιορτές διοργανώσαμε μοναδικά πακέτα για τους πελάτες μας. Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χαρούμενες Γιορτές με υγεία και πολλά ταξίδια!!»

Info:

Democritus Travel

I.Καβύρη40, 68100 Αλεξανδρούπολη

Tel +302551033220 Fax: +302551088136

E-mail: info@evrosbooking.com

Web: www.democritustravel.gr

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΞημέρωσε
Επόμενο άρθροLove is suicide..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ