Μία ξεχωριστή εκδήλωση, με έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή, στις 3 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για την επίδειξη γυναικείας μόδας, με μοναδικά κομμάτια και υφάσματα της συλλογής της Χρύσας Αργυρακάκη, από την γνωστή και δραστήρια ομάδα του αγαπημένου καφέ της Αλεξανδρούπολης Elemento41.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα, στο πάντα φιλόξενο ξενοδοχείο Ramadaκαι η είσοδος είναι στα 10 ευρώ το άτομο. Τα έσοδα της παρουσίασης, τόσο από τα εισιτήρια, όσο και από πωλήσεις που τυχόν πραγματοποιηθούν, θα διατεθούν για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Μέριμνα Αλεξανδρούπολης», ο οποίος στηρίζει οικογένειες και συμπολίτες μας, εδώ και πολλά χρόνια.

Οι ετοιμασίες για τη σημαντική αυτή ημέρα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους και οι διοργανωτές δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Απευθύνουν πρόσκληση σε όλο τον κόσμο που θέλει να περάσει ένα διαφορετικό, ξέγνοιαστο απόγευμα, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε μία σπουδαία πράξη προσφοράς και αγάπης για τον συνάνθρωπο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ