Η Έλενα και η Χρυσάνθη Αποζίδου κρύβονται πίσω από την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του Med Beauty Care: Ινστιτούτο της χρονιάς 2016. Το μεράκι και η αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν, ο ενθουσιασμός και ο επαγγελματισμός τους τις βοήθησε να φτάσουν στην κορυφή.
Σε έναν πανέμορφο χώρο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την πολυετή πείρα τους περί αισθητικής, υποδέχονται και φροντίζουν γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας. Ο σημερινός και απαιτητικός τρόπος ζωής, η κακή διατροφή, το έντονο στρες και η έκθεση στου ήλιο δημιουργούν δερματικά προβλήματα που καθιστούν την αντιμετώπισή τους άμεση προτεραιότητα.
Η 360⁰ μίλησε με την Έλενα και την Χρυσάνθη που έχουν τις πιο καινοτόμες μεθόδους για να λύσουν όλα τα προβλήματα. Ενημερωμένες πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της αναγεννητικής αισθητικής και κοσμετολογίας, κάνουν τους πελάτες να φεύγουν με χαμόγελο. Η υγεία του δέρματος προσφέρει στον άνθρωπο ανακούφιση και χαρά και τονώνει την ψυχολογία τους, αναδεικνύοντας την ομορφιά του κάθε ένα ξεχωριστά.

Καταρχήν να σας συγχαρώ για την πανελλαδική διάκριση: Ινστιτούτο της χρονιάς 2016. Πείτε μας δυο λόγια για το βραβείο.

Σας ευχαριστούμε πολύ. Το βραβείο αυτό μας απονεμήθηκε στα πλαίσια του πανελλήνιου συνεδρίου αισθητικής και κοσμετολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino στην Καλαμάτα. Διακριθήκαμε ανάμεσα από 500 νόμιμα ινστιτούτα αισθητικής και πήραμε την πρώτη θέση πανελλαδικά και από Κύπρο.

Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;

Το μυστικό κάθε επιτυχημένου επαγγελματία είναι η αγάπη για αυτό που κάνει. Ο σεβασμός τους πελάτες και η ευαισθητοποίηση πάνω στις τυχόν ατέλειες που έχει ο καθένας ξεχωριστά. Ο ζήλος και το πάθος για το επάγγελμά μας, δημιουργεί ανάγκες για διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της αναγεννητικής αισθητικής και κοσμετολογίας. Μία ιδιαίτερη συμμετοχή μας ήτανε τον περασμένο Οκτώβριο, στην Μόσχα, στο παγκόσμιο συνέδριο, όπου διακεκριμένοι γιατροί και εκπαιδευτές μας δώσανε τα φώτα τους.

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την αισθητική;

Η αισθητική είναι σύνθετη έννοια. Πάντα μας γοήτευε το αρμονικό, το περιποιημένο, το καθαρό σε όλους τους τομείς της ζωής. Ήταν έντονη η επιθυμία να εργαστούμε και να συνεργαστούμε με τον άνθρωπο. Να ανακουφίσουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς στις ανάγκες και τα δερματικά προβλήματα και θέματα που υπάρχουν τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Φροντίζοντας έτσι την υγεία του δέρματος.

Πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του δέρματος και της ομορφιάς στον σύγχρονο άνθρωπο; Τι του προσφέρει;

Λόγο του απαιτητικού τρόπου ζωής, της κακής διατροφής, του έντονου στρες, την υπερβολική χρήση του ήλιου, δημιουργούνται πολλά δερματικά προβλήματα που χρήζουν άμεση αντιμετώπιση και ιδιαίτερη φροντίδα. Η ανάγκη να απαλλαγεί ο σύγχρονος άνθρωπος από τις βλάβες που υπάρχουν είναι πολύ μεγάλη.

Τόσο η βελτίωση κάποιων δερματικών προβλημάτων και η απώλεια βάρους όσο και η υγεία του δέρματος προσφέρουν στον άνθρωπο ανακούφιση, ικανοποίηση, χαρά, αναδεικνύοντας την ομορφιά του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Ταυτόχρονα βελτιώνεται και η ψυχολογία των ανθρώπων γιατί προβλήματα όπως η ακμή ενοχλούν και καταβάλουν την διάθεση.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε;

Οι παροχές μας για την υγεία του δέρματος του προσώπου είναι : Θεραπείες αντιγήρανσης με γονιδιακή προσέγγιση • I Shape Face Lift Τρισδιάστατη λύση για χαλάρωση και αναζωογόνηση • Scarlet Ογκομετριική σύσφιξη προσώπου • Αγωγή αντιγήρανσης με Microneedling • Βιοδιεγερτική μάσκα αντιγήρανσης. • Λιπογλυπτική προσώπου και λιποδιάλυση διπλοσάγονου • Ετερόλογη μεσοθεραπεία λεύκανσης-αντιγήρανσης • Χημικά και φυτικά peelings • Plasma lift εναλλακτική θεραπεία botox! • Fraxional θεραπείες χειλιών • Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους • Θεραπείες ακμής • Θεραπείες γεροντικών κηλίδων • Plasma Εye Lift, βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι • Εστιασμένες θεραπείες λαιμού • Πρόληψη και θεραπεία μελάσματος • Θεραπεία αρνητικών ιόντων οξυγόνου(Dermion) • Bemer.Φυσική αγγειακή θεραπεία

Παράλληλα οι θεραπείες του σώματος στο κέντρο μας είναι εξίσου καταπληκτικές. Kάποιες από αυτές επιγραμματικά είναι : Εστιασμένοι υπέρηχοι Med Contour. Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι • Κρυολυπόλυση • Σύσφιξη σώματος I Shape Body Lift • Θεραπεία αδυνατίσματος (Hollywood) • Λεμφικό μασάζ • Θεραπεία αποτοξίνωσης και κυτταρίτιδας με αρνητικά ιόντα οξυγόνου (Dermion). • Χαμάμ.Αποτοξινωτική-αποιδηματική θεραπεία • Vacu Power. Διάδρομος με υποπίεση • Παθητική μυογύμναση Kestos • Θεραπεία ραβδώσεων-Ραγάδων • Φωτοαποτρίχωση (παλμικό φώς) • Ριζική αποτρίχωση Apilus • Βιολογική -ενζυμική αποτρίχωση

Τι ζητάνε συχνότερα οι πελάτες;

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός. Έτσι και οι ανάγκες ποικίλουν. Ιδιαίτερη σημασία δίνουν στην εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου όσον αφορά την ακμή, την υπερμελάχρωση, την αντιγήρανση. Η υπερτρίχωση προβληματίζει τόσο τις γυναίκες όσο τα παιδιά και τους άνδρες. Επιπρόσθετα η απώλεια βάρους και η βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας στο σώμα έχει πρωταρχική σημασία στις ανάγκες των ανθρώπων.

Είναι από όλες τις ηλικίες;

Η φροντίδα και η υγεία του δέρματος προσώπου και σώματος δεν έχει ηλικία. Όσο πιο μικρό το άτομο μάθει να περιποιείται, να θρέφεται, να αντιμετωπίζει, να προστατεύεται από τον ήλιο τόσο ποιοτικότερη θα είναι η ζωή του.

Τι καινοτόμο θα βρει η πελάτης στο Med Beauty Care; Ποιες τεχνολογίες χρησιμοποιείτε;

Η αναγεννητική αισθητική και κοσμετολογία με τις επιτεύξεις της σύγχρονης τεχνολογικής εξέλιξης μας δίνει πλέον λύση στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης του προσώπου με την τεχνολογία Ι SHAPE FACE LIFT. Είναι – μη χειρουργική θεραπεία – που αντιμετωπίζει «τρισδιάστατα» την χαλάρωση και την αναζωογόνηση του προσώπου, μέσω της αλληλεπίδρασης και ταυτόχρονης εκπομπής των 3 πιο σύγχρονων τεχνολογιών (Laser,fractional vocum και Ραδιοσυχνότητες).

Επίσης το Plasma Lift με το ιονισμένο αέριο όπου απελευθερώνει ένα του ηλεκτρόνιο.
Η νέα τεχνολογία αποκλειστικά στο κέντρο υγείας δέρματος Med Beauty Care, χρησιμοποιείται για άμεση επαναδιαμόρφωση των περιοχών της πρόωρης γήρανσης, με κατευθυνόμενη μικροκαταστροφή και ταυτόχρονη ανάπλαση! Πετυχαίνουμε ρύθμιση της ερυθρότητας και της υπερέκκρισης του σμήγματος, λεύκανση και αντιγήρανση.
Επιπλέον, στην εποχή της ηλεκτροκοσμετικής επιστήμης και εξέλιξης με την βοήθεια των Fraxional Laser Scarlet:μπορούμε να μιλάμε για α ν α σ τ ρ ο φ ή της γήρανσης, της εσωτερικής ενυδάτωσης, της επιδιόρθωσης των δυσχρωμιών κα της βελτίωσης των ουλών και των ραβδώσεων.

Ταυτόχρονα τα νέα δεδομένα της κοσμετολογίας που χρησιμοποιούν προϊόντα νανοτεχνολογίας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιδερμίδας και να κάνουν ανάπλαση, αντιοξείδωση, ενυδάτωση, διέγερση της έκκρισης κολλαγόνου και ελαστίνης, λεύκανση και προστασία απο την περιβαλλοντική μόλυνση και τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου. Μέχρι και 70% έχουμε βελτίωση της όψης της επιδερμίδας με το κατάλληλο πρωτόκολλο και το δέρμα από τις πρώτες εβδομάδες φαίνεται 4-6 χρόνια νεότερο!!

Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία για το σώμα είναι οι υπέρηχοι. Χρησιμοποιούνται και για την υγεία του δέρματος. Μία καινοτομία στο χώρο της κ ο σ μ ε τ ι κ ή ς αισθητικής που επιτελεί την τέλεια λ ι π ο γ λ υ π τ ι κ ή σώματος με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Ο μηχανισμός μικροκαταστροφής των λιποκυττάρων με υπερήχους M e d c o n t o u r ,βασίζεται σε τεχνολογία ηχητικών μηχανικών κυμάτων που επιφέρει τη λ ύ σ η της κυτταρικής μεμβράνης. Αυτό έχει ως επακόλουθο, την καταστροφή του λιποκύτταρου, η οποία επιφέρει άμεση μείωση του σωματικού περιγράμματος.

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να βλέπετε το χαμόγελο ενός πελάτη που φεύγει ευχαριστημένος;

Η μεγαλύτερη αμοιβή ενός επαγγελματία είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε, να φροντίζουμε να περιποιούμαστε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και να αναδεικνύουμε την ομορφιά των πελατών μας που σίγουρα έχουν.

Ποιο κίνητρο σας κάνει να συνεχίζεται το έργο σας και να γίνεστε καλύτεροι και ανταγωνιστικότεροι;

Η δημιουργικότητα μέσα από το επάγγελμά μας, η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους και η χαρά μέσα από τα χαμόγελα των ανθρώπων που συνεργαζόμαστε, είναι τα ομορφότερα κίνητρα για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Διαλέξτε πέντε λέξεις για να περιγράψετε τη διαδρομή σας από την πρώτη μέρα που λειτούργησε το κέντρο υγείας δέρματος Med Beauty Care μέχρι και την ημέρα της βράβευσης.

Μεράκι. Αγάπη. Ενθουσιασμός. Επαγγελματισμός. Αισιοδοξία

 

info:

To Κέντρο Υγείας Δέρματος Med Beauty Care, βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη.

Διέυθυνση: Βενιζέλου 56.  τηλ: 25510 82382 & 6977 316 857

email : info@medbeautycare.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ