Καθώς η αποκριά διανύει την τελευταία της εβδομάδα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε ένα μεζεδοπωλείο, σε μια ταβέρνα. Εκεί, κάτι μας ετοιμάζουν… Με ζωντανή μουσική την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ, αλλά και το μεσημέρι της Κυριακής, το κέφι και η διασκέδαση θα κορυφωθούν. Νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες αλλά και μέρες γεμάτες μουσική, χορό, γλέντι και φυσικά απολαυστικές γεύσεις, βγαλμένες από τα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, μας περιμένουν στο «Σαν παραμύθι»!

Οι ετοιμασίες όμως δεν σταματούν εκεί, από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλα τα εδέσματα για την υποδοχή της νηστίσιμης περιόδου που ακολουθεί.  Πολλές και νέες θαλασσινές, νηστίσιμες λιχουδιές, έρχονται στο «Σαν παραμύθι» για να μας μαγέψουν από την Καθαρά Δευτέρα και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής.

Μοναδικά πιάτα μαγειρεμένα πάντα με φρέσκα υλικά, παραμυθένια ατμόσφαιρα που θυμίζει αρχοντικό σπίτι και ζωντανές μελωδίες από το καλύτερο μουσικό σχήμα, έχουν ένα σημείο συνάντησης, το «Σαν Παραμύθι» στην Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης.

Κάνε τώρα την  κράτησή σου στο 25510 39269

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ