Η καλοκαιρινή Ουτοπία άνοιξε τις πύλες της και είναι ανανεωμένη με μια σειρά από δροσερά cocktails που θα σας κερδίσουν !

The End… Πριν καταλήξουμε στο όνειρο και στην Ουτοπία πρέπει να πούμε τέλος στο φόβο, να δοκιμάσουμε νέους δρόμους και γεύσεις έξω από τη νόρμα μας. Το τέλος του φόβου είναι η αρχή για το όνειρο, δηλαδή η αρχή της δικής μας Ουτοπίας.

The Dream… Ένα όνειρο οφείλει να είναι έντονο, δροσερό και παιχνιδιάρικο. Σημασία έχει να μπορείς να το νιώσεις και να το γευτείς, γιατί έτσι μόνο μπορείς να μπεις στη δική σου ουτοπία.

Mai Tai… Ένα κοκτέιλ έξω από αυτόν τον κόσμο σύμφωνα με το όνομα που του έδωσαν οι πρώτοι που το δοκίμασαν. Εμείς με βάση την ιστορία φτιάξαμε μια νέα εκδοχή λίγο διαφορετική και λίγο πιο κοντά στην Ουτοπία.

Zombie… Ένα δυνατό κοκτέιλ γεμάτο εντάσεις, αρώματα και παιχνιδιάρικες γεύσεις. Το ιδανικό κοκτέιλ για να ζωντανέχει όλες τις αισθήσεις σας.

Moscow Mule… Δροσερό, γευστικό και απολαυστικό. Μια κλασσική συνταγή ιδανική για το καλοκαίρι σε μια αρκετά δροσερή και ουτοπική εκδοχή.

 

Enjoy and find your own utopia…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ