Σκέφτεστε φροντίδα; Σκέφτεστε θαλπωρή; Σκέφτεστε παιχνίδι; Όλα όσα σκέφτεστε για τα αγαπημένα σας κατοικίδια θα τα βρείτε εδώ στο Think Pawsitive, έναν όμορφο χώρο που φτιάχτηκε με αγάπη για τα μικρά ή μεγάλα ζωάκια που σας συντροφεύουν.

Ελάτε και ανακαλύψτε με την βοήθεια μας, ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία σε τροφές, λιχουδιές,  παιχνίδια και αξεσουάρ, ό,τι χρειάζεται και ό,τι ταιριάζει στον μικρός σας φίλο

Αγαπάτε τα ζώα, δεν έχετε όμως τον χρόνο ή τον χώρο για να υιοθετήσετε το δικό σας σκυλάκι ή γατάκι, τουλάχιστον όχι αυτή την περίοδος. Κυκλοφορώντας στην Αλεξανδρούπολη, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στους οικισμούς, ακόμη και σε ερημικές τοποθεσίες, βλέπετε γύρω σας διαρκώς αδέσποτα, τα οποία, όσο και να φροντίζουν κάποιοι φιλόζωοι συμπολίτες μας, πάντα θα έχουν ανάγκη για λίγη τροφή παραπάνω, για μία αμπούλα για τους ψύλλους, ακόμη και για ένα λουράκι, που θα δείχνει ότι μπορεί να ζουν στον δρόμο, υπάρχουν όμως άνθρωποι που τα φροντίζουν και τα νοιάζονται.

Τώρα, μέσα από το κατάστημα Think Pawsitive, στην Αλεξανδρούπολη, μπορείτε να βοηθήσετε γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά! Το Think Pawsitive είναι ο συνδετικός κρίκος που ενώνει τη δική σας επιθυμία να συνεισφέρετε με τα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Αρκεί μία επίσκεψη στην Εμπορίου 114, όπου μπορείτε να προσφέρετε ακόμη και 1-2 ευρώ για την τροφή κάποιου αδέσποτου. Στον «κουμπαρά» του καταστήματος, συγκεντρώνονται οι προσφορές των φιλόζωων και έτσι εξασφαλίζεται τροφή για τα αδέσποτα φιλαράκια μας. Επίσης, το Think Pawsitive δέχεται προσφορές σε παλιά ρουχάκια, λουράκια, οδηγούς, κλουβιά, τα οποία και κατευθύνει όπου υπάρχουν ανάγκες. Άλλωστε, οι άνθρωποι του καταστήματος είναι εδώ και πολλά χρόνια ενεργοί φιλόζωοι, που έχουν βοηθήσει και βοηθούν αφιλοκερδώς, με κάθε τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ